GPS
Начало | GPS | GPS устройства | GPS електронен магазин | GARMIN | За нас | Контакт | Запитване
GPS навигатори, GPS приемници, GPS системи за навигация, GPS сонари, GPS сензори

Вижте и : GPS | GPS устройства | GPS електронен магазин | Ръководства на български език


GPS Карти

Garmin предлага карти за автомобилните навигатори, за туристическите GPS приемници, както и морски карти за нашите картографи.

GPS карти   GPS карти


GPS Навигационна карта на България

GPS Навигационна карта на България

Пътната карта на България зa Garmin GPS е един комплексен продукт, включващ в себе си данни за междуградските пътища в страната, уличната мрежа в населените места, офроуд пътеките и множество интересни обекти от най-разнообразен характер. Тя е предназначена за широк кръг от потребители, като целта й е да задоволи нуждите както на редовите водачи на МПС, така и на офроуд ентусиастите. Картата е в процес на непрекъснато развитие и прецизиране, като приблизително на всеки три месеца излиза обновление.

 • Улици в 68 населени места
 • Бензиностанции, хотели, ресторанти, магазини и др.
 • Пълна поддръжна на Български език - включително търсене


 • Селищен дял
  Картата включва 5 065 населени места, представляващи над 99% от всички населени места в република България към 2007 г. Всички населени места са достъпни за търсене чрез категорията Cities (Градове).
  За преобладаващата част от големите градове в страната, както и за някои по-малки селища, картата разполага с детайлна информация за уличната мрежа. В тези селища картата поддържа търсене по улици и кръстовища.
  Улична мрежа за следните големи градове: Благоевград, Бургас, Берковица, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Козлодуй, Кърджали, Кюстендил, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Полски Тръмбеш, Разград, Русе, Сандански, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Шумен, Ямбол.
  Улична мрежа за следните по-малки градове и населени места: Ахтопол, Балша, Банкя, Бистрица, Бусманци, Бухово, Владая, Войнеговци, Волуяк, Герман, Горни Богров, Доброславци, Долни Богров, Долни Пасарел, Железница, Желява, Житен, Иваняне, Казичене, Катина, Китен, Клисура, Кремиковци, Кривина, Кубратово, Лозен, Локорско, Мировяне, Мрамор, Мърчаево, Негован, Нови Искър, Павликени, Панчарево, Подгумер, Приморско, Световрачене, Сеславци, Созопол, Царево, Чепинци, Яна
  Търсене по адреси е възможно в следните градове: София, Бургас, Варна, Пловдив и Полски Тръмбеш.
  Търсене по жилищни блокове в възможно в следните градове: София, Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе и Стара Загора

  Офроуд дял
  Картата съдържа 15 560 километра офроуд пътища и пътеки, категоризирани по тип на превозното средство за което са проходими, като за голяма част е включена и информация за нивото на трудност на преминаване по тях.
  За удобство и яснота, офроуд пътищата са представени графично в двуцветен контур, като в зависимост от типа на превозното средство за което са проходими, цветовете имат различно значение.

  Обектен дял
  В картата са включени над 8 583 обекта, представляващи интерес за потребителите, като основните категории са следните: Станции за гориво (бензин, газ, метан), Автомобилни обекти (автосервизи, автомивки, паркинги), Транспортни терминали (летища, автогари, жп гари), Обществени сгради (държавни и местни администрации, училища, болници), Културни центрове (театри, кина, галерии, музеи), Нощуване и отдих (хотели, мотели, хижи, къмпинги), Храна и развлечения (ресторанти, клубове, заведения), Търговски обекти (магазини, аптеки, банки), Природни забележителности (върхове, пещери, паркове), Планинска безопасност (планински маркировки, източници на питейна вода, заслони), Езера и язовири
  Зададени са стандартните ограничения на скоростта по пътищата в страната за по-прецизно изчисляване на маршрутите.
  CityNavigator North America

  Повече няма да се налага да спирате и да питате накъде да се движите. Детайлната карта на е на ниво улици, адреси и множество интересни обекти.

  Пълно покритие на САЩ, Канада, Пуерто Рико
  CityNavigator North America

  BlueChart Atlantic v.9

  BlueChart Atlantic v.9

  Когато си купувате BlueChart за моретата около Европа, изберете Atlantic CD. Отключването на един регион е включено в цената на пакета. Отключването на следващи региони се заплаща отделно. Изберете регион.

  CityNavigator NT Europe v.9

  Тази карта може да закупите, ако си имате автомобилен навигатор на Garmin без предварително качени карти. Навигацията в Европа е далеч по-елегантна с новата v9 на CityNavigator. Картата е богата на интересни обекти, лесно може да намерите желан ресторант, хотел, бензиностанция, изложбена зала, музей, както и адрес.

  Новото във CityNavigator v.9 е:
 • Разширено покритие на Европа, сега вече и с нашата държава.
 • 300 000 км пътища
 • 1 300 000 обекта


 • CityNavigator NT Europe v.9
  BlueChart g2 BlueChart g2

  BlueChart g2 вече е на пазара. Garmin направи повече от желаното с тази нова генерация карти. BlueChart g2 има всички детайли на традиционните ни карти, но вече с 3D перспектива, по-богата детайлност и съдържание. В районите на по-известните световни пристанища ще намерите висококачествени снимки на пристанища и брегови обекти.
  BlueChart g2 се продава на предварително програмирани носители. Вие трябва предварително да изберете зоната, чиято карта искате да си купите.

  BlueChart g2 VISION

  BlueChart g2 VISION е най-новия продукт на Garmin. Той е съвместим с новата линия картографи от тази година. Богатството на тези карти е в голямата база данни от висококачествени сателитни снимки, 3D перспектива над и под водата, автоматична навигация, аероснимки за реална представа за обектите по картата, пътната мрежа около бреговата ивица, както и интересни обекти по брега.

 • Висококонтрастни аероснимки на пристанища и съоръжения.
 • 3D изглед над и под водата.
 • BlueChart g2 VISION
     ГоГо Нет e-Shop   Интернет фото   © ГоГо Нет 2000 - 2011